Over Freshclusive

Historie en verhaal

Freshclusive is in 2022 ontstaan vanuit verbondenheid: gezamenlijke ambitie, kracht en jarenlange ervaring binnen de AGF branche samengevoegd tot een fris, nieuw en jong bedrijf.

Broers met dezelfde passie voor de groente- en fruitwereld, kennis van zaken en een gezonde drive om te ondernemen hebben de handen ineengeslagen om vanuit hun vriendschap gezamenlijk de wereld te veroveren op het gebied van import en export van groente en fruit, waarbij de klant altijd koning is.

Wij verbinden de beste telers en topklanten over de hele wereld en willen consumenten wereldwijd voorzien van de meest verse groenten en fruit met de lekkerste smaken!

Historie & verhaal Freshclusive

Onze belofte aan jou

Wij garanderen jou de best mogelijke service, de lekkerste producten en we zorgen ervoor dat jij nergens aan hoeft te denken, behalve je aantallen en welke producten je nodig hebt.

Wat je van ons kunt verwachten?

Missie & visie

Onze missie en visie vertelt waar ons hart ligt en wat ons hoofd zegt. Waar we voor staan en waar we voor gaan, in elke opdracht, elke order en elk product dat door onze handen gaat voelen we dit. Het is tevens onze belofte aan de wereld!

Missie

Wij voorzien consumenten wereldwijd van de meest verse groenten en fruit, binnen een zo efficiënt mogelijke keten en met de focus op service, kwaliteit en smaak.

Visie

Een gezondere wereld creëren door de meest verse groenten en fruit beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk consumenten, wereldwijd.

Freshclusive als werkgever

Wij doen er alles aan om een goede werkgever te zijn: we willen een werkplek bieden waar iedereen zich gewaardeerd voelt en zichzelf kan zijn, met passende functies waar onze mensen hun talenten kunnen laten zien en het beste uit zichzelf kunnen halen. Teamgevoel is hierbij heel belangrijk: onderling tussen collega’s, tussen de teams en ook hiërarchisch gezien zijn we open en toegankelijk naar elkaar. Onze motto’s op de werkvloer zijn daarom:

  • Work hard, play hard
  • 1 team, 1 taak
  • Samenwerken is de standaard
  • Have fun!

Kan jij je hier helemaal in vinden en lijkt het je te gek om bij ons te werken? Bekijk onze vacatures, wie weet zit jouw droombaan ertussen!

Freshclusive als werkgever