Vacature: junior keurmeester

Vacature: junior keurmeester AGF

Lijkt het jou leuk en uitdagend om verantwoordelijk te zijn voor de kwaliteit van de lekkerste groenten en fruitsoorten, die uiteindelijk bij allerlei klanten wereldwijd in de schappen komen te liggen?
Dan zoeken wij jou!

Freshclusive is een nieuw, fris en ambitieus bedrijf. Wij willen de wereld voorzien van de meest verse groenten en fruit en zijn de verbindende factor tussen teelt en klant; de allerbeste service en grenzeloze logistieke oplossingen is wat ons sterk maakt. We gaan de hele wereld over: van de USA, Canada, Midden Oosten, Hongkong, Japan, Malediven tot aan de Seychellen! Verbondenheid is onze belangrijkste factor: gezamenlijke ambitie, kracht en jarenlange ervaring samengevoegd tot een bedrijf waar onze klanten centraal staan. Voor versterking en uitbreiding op de afdeling kwaliteit zoeken wij een:

Junior keurmeester AGF

Functie-inhoud

Als keurmeester draag je zorg en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van onze groenten en fruitsoorten. Dagelijks komen er verse producten binnen in de loods, die vervolgens vaak de dezelfde dag weer naar de klanten gaan. Je werkt in een klein en hecht team, samen met de andere keurmeesters, waarbij jullie gezamenlijk zorgdragen voor alle producten die wij aan onze klanten leveren. Om ervoor te zorgen dat onze klanten producten ontvangen die voldoen aan de kwaliteitseisen is het van belang dat de producten elke dag gekeurd worden. Je taken als keurmeester zijn onder andere:

 • Eindverantwoordelijkheid voor de aan jou toegewezen producten of productgroepen;
 • Dagelijks contact met de commerciële afdeling en hen op de hoogte houden van de kwaliteit van de producten;
 • Begeleiding van importkeuringen en communicatie met KCB / NvwA wanneer nodig;
 • Controle van verpakkingen en opmaken van kwaliteitscontrolerapporten.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris op basis van ervaring en kennis (incl. 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding);
 • 26 vakantiedagen;
 • Een basispensioenregeling (CAO AGF);
 • De functie is voor 4 tot 5 dagen;
 • Werklocatie: Aalsmeer;
 • €0,23 kilometervergoeding;
 • Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Daarom bieden we jou een budget aan voor opleidingen en cursussen.1

We bieden je een fijne werkplek met gezellige collega’s en een functie met veel vrijheid. Je komt terecht in een ambitieus bedrijf met een no-nonsense cultuur. Doorgroeien naar een senior rol behoort ook tot de mogelijkheden, we ondersteunen je graag in je ambities en helpen je groeien! Het principe ‘work hard, play hard’ omschrijft ons goed: we werken met zijn allen snel en efficiënt en maken geregeld tijd voor een gezellige borrel of een uitje met het team.

Wie ben jij?

 • Een relevante stage- of werkervaring is een pré (maar zowel kandidaten met al enige ervaring als starters willen wij een plek bieden);
 • Je wil graag je keurmeester certificaat AGF gaan halen;
 • Je bent communicatief sterk en zowel mondeling als schriftelijk beheers je de Nederlandse en Engelse taal op professioneel werkniveau.

Als keurmeester handel je snel, ben je scherp, resultaatgericht, zelfverzekerd en sociaal vaardig. Ervoor zorgen dat onze klanten de allerbeste producten ontvangen is je drijfveer. Je gaat zelfstandig te werk en bent pro-actief. Jij houdt wel van een uitdaging!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie en lijkt jou dit een toffe uitdaging?

Mail je motivatie en CV naar Kirsten Brockhoff: hr@freshclusive.com.