Freshclusive palletdeksels

Realisatie Freshclusive palletdeksels in samenwerking met Argos

Bij Freshclusive streven we naar perfectie als het gaat om productkwaliteit en service. De juiste verpakkingen voor onze pallets zijn een belangrijk onderdeel hiervan: palletdeksels bieden extra bescherming tijdens opslag en transport. Samen met onze partner, verpakkingsleverancier Argos, hebben wij palletdeksels in onze eigen huisstijl ontwikkeld. Dat laatste is niet voor niets: een verpakkingsontwerp dient een heldere en duidelijke boodschap over te brengen en is essentieel voor het succes en naamsbekendheid van ons merk. Iedereen die in aanraking komt met de verpakking en de producten, zou volgens ons direct moeten kunnen zien hoe er met het product omgegaan moet worden en van wie het afkomstig is. Reden te meer om samen met Argos om tafel te gaan om een kwalitatief hoogwaardige palletdeksel te ontwerpen.

Bescherming en communicatie

Een verpakking heeft diverse eigenschappen en het beschermen van de inhoud is hier één van de belangrijkste van. Tijdens opslag en transport is het uiterst belangrijk om verse producten zoals groenten en fruit te beschermen en te zorgen dat de producten hun kwaliteit behouden. Door onze pallets stevig in te pakken en de bovenkant dicht te maken met een palletdeksel voordat ze op reis gaan naar onze klanten, zorgen we er daarnaast ook voor dat de pallets stabiel blijven. Door onze naam, logo, website en additionele informatie zoals handlingvoorwaarden (handle with care) toe te voegen, vergroten we zowel de zichtbaarheid van ons merk en voegen we een extra kwaliteitsborging toe. Onze producten gaan voornamelijk naar verre bestemmingen, waardoor het van essentieel belang is dat de producten in topconditie bij de klanten aankomen. We doen er alles aan om dit te realiseren.

Remy Wolswijk, Argos productspecialist AGF:

 “Het grote beeldmerk van Freshclusive in combinatie met de communicatie over de inhoud en website vermelding is het een perfect voorbeeld van een geslaagde verpakking. De palletdeksels dienen nu niet alleen als stabilisator of als afdektray ter versteviging van de pallet, maar ook als communicatiedrager tijdens opslag en transport. We maken nu optimaal gebruik van de communicatiemogelijkheden om de naamsbekendheid van Freshclusive wereldwijd te vergroten”.

Kwaliteit en efficientie

Bij de ontwikkeling van verpakkingen houden we zoveel mogelijk rekening met factoren die wij belangrijk vinden, zoals kwaliteit, duurzaamheid en productveiligheid. Ook efficientie en innovatie zijn kerncomponenten bij het maken van beslissingen over verpakkingsmateriaal. Daarom hebben we samen met Argos onder andere naar het optimaal gebruiken van grondstoffen, de mogelijkheden tot het recyclen, het hergebruiken van de verpakking en de toepassing onder de loep genomen. Ook hierin vinden wij in Argos een goede partner: ‘’Onze missie is om samen slim en efficiënt te verpakken en te beschermen. We willen optimaliseren waar mogelijk en efficiënter omgaan met verpakkingen’’. Door samen te kijken naar opties, mogelijkheden en toekomstbestendige keuzes te maken op het gebied van verpakkingen en daarin onze eigen waarden en doelen in mee te nemen, zijn we gezamenlijk tot een product gekomen waar we trots op zijn en waar onze klanten ook van profiteren.

Samenwerken als partners

Een van onze belangrijkste focuspunten is het aangaan van langdurige partnerships. Deze samenwerkingsvorm biedt iedereen voordelen: samen groeien, samen verder ontwikkelen, met elkaar meedenken en toekomstbestendige oplossingen verzinnen zorgt ervoor dat je verder komt. De samenwerking met Argos is hier een goed voorbeeld van. Dit project, waar onze marketingafdeling, onze inkoper verpakkingen en de productspecialist AGF van Argos door intensieve samenwerking tot dit resultaat zijn gekomen, is het perfecte voorbeeld van zo’n partnership. Kennis en kunde worden met elkaar gedeeld, samengevoegd en uitgewerkt tot de realisatie van een topproduct. Remy: “Ik ben trots op wat we samen in een korte tijd hebben gerealiseerd en kijk vol enthousiasme uit naar een succesvolle toekomst met het team van Freshclusive”.

Meer weten over onze palletdeksels, onze partnerships of onze producten? Neem contact met ons op!